Antena Meniu Search
x

Vânător ucis de urs la o vânătoare, în Argeș. El a încercat să scape cu fuga, dar animalul l-a prins și l-a sfâșiat fără milă

Vânător ucis de urs la o vânătoare organizată în județul Argeș. Bărbatul era vânător profesionist și a fost rănit mortal de animalul sălbatic.

Vânător ucis de urs la o vânătoare organizată în județul Argeș. Bărbatul era vânător profesionist și a fost rănit mortal de animalul sălbatic.

Vânătorul este un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Vlădești, județul Argeș, iar alături de el se mai aflau alţi trei vânători.

Vânătorul s-a îndepărtat de ceilalți, hotărându-se să verifice de unul singur o altă zonă din pădure, moment în care a fost atacat de un urs, pe o potecă.

Vânător ucis de urs la o vânătoare, în Argeș
Pe acelaşi subiect

Nu este clar dacă vânătorul ucis de urs a tras primul în animal și l-a rănit, sau a tras ca să se apere, informațiile fiind contradictorii în acest caz, însă ceilalți trei vânători l-au găsit, au sunat la 112, dar a fost prea târziu pentru vânător.

Bărbatul a pierdut foarte mult sânge, ursul rănindu-l fatal și a murit până la sosirea echipajului medical. S-a constatat că animalul l-a prins pe bărbat de picior şi i-a provocat leziuni grave, sfâşiindu-i artera femurală, fapt ce a dus la pierderi masive de sânge.

Medicii legişti vor stabili, în urma necropsiei, cauza exactă a morţii.

În urmă cu două zile, un alt bărbat a murit după ce a fost atacat de un porc mistreț, colții animalului secționând-i artera femurală. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, Mădălina Epure, bărbatul a fost atacat de un porc mistreț în apropierea Școlii Generale din satul Barsesti, comuna Tigveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Vânător ucis de urs la o vânătoare, în Argeș. El a încercat să scape cu fuga, dar animalul l-a prins și l-a sfâșiat fără milă