Antena Meniu Search
x

Viteză record în Olt. Un tânăr teribilist a fost prins când ''zbura'' pe şosea cu 100 de km/h peste limita legală, la Slătioara

Un şofer a dat radarul peste cap, după ce a circulat cu o viteză de 222 km/h pe drum unde legea permitea doar 120 de km/h. Tânărul de 28 de ani a fost oprit de oamenii legii în afara localității Slătioara, pe Drumul Expres 12. 

de Redactia Observator

la 29.10.2022, 15:47

Un tânăr teribilist a fost prins când ''zbura'' pe şosea cu 222 km/h
Un tânăr teribilist a fost prins când ''zbura'' pe şosea cu 222 km/h - Poliţia Română

Pe 28 octombrie, în jurul orei 20:15, polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara localității Slătioara, un autoturism, ce circula cu viteza de 222 de km/h. Pe respectivul sector de drum limita maximă de viteză estede 120 km/h.

Autoturismul a fost oprit în cele din urmă, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Ionești, județul Gorj. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei.

În plus, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Viteză record în Olt. Un tânăr teribilist a fost prins când ''zbura'' pe şosea cu 100 de km/h peste limita legală, la Slătioara