Antena Meniu Search
x

Firmele de salubrizare, mobilizate după amenzile venite cu prima ninsoare din Capitală. Drumarii au lucrat la foc continuu

S-au produs mai multe caramboluri şi o mulţime de pietoni au ajuns la spital cu fracturi. Aşa că firmele de salubrizare au primit amenzi de la Primărie.

Vezi și

Maşinile au derapat din cauza asfaltului necurăţat. S-au produs mai multe caramboluri şi o mulţime de pietoni au ajuns la spital cu fracturi. Aşa că firmele de salubrizare au primit amenzi de la Primărie. Azi-noapte, în schimb, drumarii s-au mobilizat şi au intervenit cu material anti-derapant, astfel încât traficul să nu mai fie dat din nou peste cap. Doar că va continua să ningă şi astăzi.

Operatorii de salubrizare s-au mobilizat şi au lucrat la foc continuu. În sectorul 6, zeci de utilaje au acţionat cu material antiderapant. Încă 182 sunt pregătite. 

Operatorii de salubrizare au folosit aproximativ 700 de tone de material antiderapat atat pe bulevardele principale, cat si pe strazile adiacente si mai au pregatite inca 3500 de tone. 

Lopătarii au muncit şi ei de zor la curăţarea trotuarelor. De asemenea, au fost deszăpezite refugiile staţiilor de tramvai şi autobuze, unde s-au aplicat şi soluţii antiîngheţ.

Meteorologii avertizează că valul de ninsoare se va transforma în lapoviţă şi ploi. Iar din cauza temperaturilor scăzute, există ricul ca pe şosele să se formeze polei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Firmele de salubrizare, mobilizate după amenzile venite cu prima ninsoare din Capitală. Drumarii au lucrat la foc continuu