Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ziua accidentelor de tramvai, în Bucureşti şi Craiova. Mai multe persoane au ajuns la spital, după ce au fost rănite în urma impactului

A fost ziua accidentelor de tramvai, ieri. Am avut parte de ciocniri atât în Craiova, cât şi în Bucureşti.  În Capitală, două tramvaie aflate pe acelasi sens de deplasare s-au lovit pe Şoseaua Giurgiului, chiar în staţia Cimitirul Evreiesc.

de Redactia Observator

la 01.10.2022 , 11:25

Medicii SMURD ajunşi la faţa locului au acordat asistenţă medicală pentru trei pasageri. Două dintre victime, ambele femei, au fost transportate la spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. A treia victimă, un bărbat, a refuzat spitalizarea.

Şi în Craiova, cele două tramvaie care s-au ciocnit mergeau pe acelaşi sens. Doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital. În Craiova poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar în Capitală, pe lângă ancheta poliţiei, STB a demarat o anchetă internă.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Ziua accidentelor de tramvai, în Bucureşti şi Craiova. Mai multe persoane au ajuns la spital, după ce au fost rănite în urma impactului