Antena Meniu Search
x

Angus Cloud a murit la 25 de ani. Actorul din "Euphoria" s-a stins la o săptămână după pierderea tatălui său

Moarte fulgerătoare pentru actorul Angus Cloud. Renumit pentru rolul său din serialul "Euphoria" şi-a pierdut viaţa ieri, la vârsta de 25 ani. 

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 08:40

Vezi și

Anunţul a fost făcut chiar de familia sa. Tânărul a fost găsit fără suflare în propria casă. Moartea tragică vine la o săptămână după ce tatăl vedetei a decedat, iar cel mai probabil pierderea a fost insuportabilă pentru tânărul actor.

Cauza decesului nu a fost stabilită încă

"Angus a fost deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală şi sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alţii că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru", se arată în declaraţie.

Mai multe surse susţin faptul acesta se confrunta cu mai multe probleme psihice, însă ar fi suferit în tăcere. Cauza morţii nu a fost încă stabilită. 

"Suntem incredibil de întristaţi să aflăm de decesul lui Angus Cloud. A fost extrem de talentat şi o parte iubită a familiei HBO şi Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanţe prietenilor şi familiei sale în aceste momente dificile", a postat echipa serialului pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Angus Cloud a murit la 25 de ani. Actorul din "Euphoria" s-a stins la o săptămână după pierderea tatălui său