Antena Meniu Search
x

Avion prăbuşit peste oameni în Germania. Mai mulţi morţi şi răniţi, printre care şi un copil

Un avion de mici dimensiuni a ucis trei persoane în timp ce încerca să aterizeze pe un aerodrom din landul german Hesse, care se află la aproape 100 de kilometri de Frankfurt.

Un avion de mici dimensiuni a ucis trei persoane în timp ce încerca să aterizeze pe un aerodrom din landul german Hesse, care se află la aproape 100 de kilometri de Frankfurt.

Din primele informaţii, avionul de tip Cessna ar fi ucis doi adulţi şi un copil. Alţi opt oameni au fost răniţi. Accidentul s-ar fi produs la ora locală 15.45.

Dezastru pornit de la o aterizare ratată

Potrivit martorilor, dintr-un motiv necunoscut, avionul a ratat aterizarea și a încercat să ia înălțime. Nu s-a ridicat însă îndeajuns de mult, a spulberat o barieră și a lovit grupul de oameni care se afla la marginea aerodromului.

Pe acelaşi subiect

Victimele sunt două femei și un băiețel de 10 ani, care nu au mai putut fi salvate de medici. Alte opt persoane au fost rănite.

Tragedia s-a produs pe un aerodrom de pe dealul Wasserkuppe, lângă Fulda. Cauzele dezastrului nu sunt cunoscute, deocamdată. Potrivit presei germane, vremea era frumoasă, astfel că motivul ratării aterizării este, pentru moment, un mister.

Avionul după ce s-a prăbușit, în Germania

Bild.de transmite că patru pasageri din avion au fost duși la spital, iar un martor ocular a suferit un şoc sever.

Jurnaliștii germani spun că aparatul de zbor F172N ar fi operat de un club aeronautic din Mannheim.

Dealul Wasserkuppe este cel mai înalt vârf din munții Rhön, iar aerodromul este popular printre pasionaţii de avioane ușoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Avion prăbuşit peste oameni în Germania. Mai mulţi morţi şi răniţi, printre care şi un copil