Antena Meniu Search
x

Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din "Green Book" a fost găsit inconștient pe un trotuar din New York

Actorul Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Acesta a fost găsit inconștient pe un trotuar din Bronx, în fața unei fabrici de producție de tablă. Ar fi fost aruncat dintr-un vehicul, relatează Mediafax. Cauza morții actorului, cunoscut pentru pelicula "Green Book", este deocamdară în curs de stabilire.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 16:36

Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din "Green Book" a fost găsit inconștient pe un trotuar din New York
Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din "Green Book" a fost găsit inconștient pe un trotuar din New York - Getty Images

Poliția din New York l-a găsit pe actor pe un trotuar din Bronx, inconștient, iar după sosirea ajutoarelor a fost declarat mort.

De asemenea, poliția a confirmat arestarea unui bărbat de 35 de ani, pe nume Steven Smith, acuzat de „ascunderea unui cadavru”.

Concluziile preliminare indică o supradoză

Conform The New York Post, actorul a fost aruncat dintr-un vehicul, însă cauza morții sale este deocamdară în curs de stabilire. Concluziile preliminare indică o supradoză, au declarat surse din cadrul forțelor de ordine pentru The Post.

Frank Vallelonga Jr. este cunoscut mai ales datorită rolului din filmul câștigător al Oscarului „Green Book”. Tatăș său, actorul Tony Lip, a jucat, printre altele, rolul unui mafiot în serialul de televiziune "Clanul Soprano".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din "Green Book" a fost găsit inconștient pe un trotuar din New York