Antena Meniu Search
x

Video Premiile Emmy 2024. Vedetele au strălucit în ținutele lor spectaculoase, iar Selena Gomez a făcut valuri cu rochia sa pentru care s-a lucrat 930 de ore

Cele mai bune seriale au fost premiate seara trecută la gala premiilor Emmy. Favoritele publicului, Succession şi The Bear, au primit cele mai importante trofee. Spectacolul cinematografic a fost dublat de cel de pe covorul roşu. Vedetele au strălucit în ținutele lor spectaculoase. 

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 21:06

Vezi și

După 4 luni de întârzieri şi amânări din cauza grevei actorilor şi scenaristilor de la Hollywood, decernarea premiilor Emmy a avut loc, în sfârşit, seara trecută la Los Angeles.

Serialele Succession, The Bear și The White Lotus au concurat pentru cele mai importante trofee ale serii.

The Bear a fost desemnat cel mai bun serial de comedie al anului. Interprepretul rolului principal Jeremy Allen White a câștigat premiul Emmy pentru cel mai bun actor.

Jeremy Allen White, actor: Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost aproape, mai ales în ultimul an. Ştiţi cine sunteţi. Vă iubesc, vă iubesc pe toţi!

Pe acelaşi subiect

Selena Gomez a făcut valuri cu rochia sa pentru care s-a lucrat 930 de ore

Şi pentru Succession a fost o noapte mare. fără ca asta să fie o surpriză neapărat pentru cinefili. Producţia a obţinut premiul pentru cel mai bun serial de dramă, premiul pentru cel mai bun actor într-o dramă pentru Kieran Culkin, premiul pentru cea mai bună actriță pentru Sarah Snook dar și premirul cel mai bun actor în rol secundar pentru Matthew MacFadyan.

Kieran Culkin, actor: Am cerut ceva acum câteva luni. Am tot cerut de ceva vreme și, uh, soția mea a spus că poate dacă câștigi un Emmy.

Matthew MacFadyan, actor: Vreau să-i mulţumesc soţiei mele de pe ecran, Sarah Snook, şi celeilalte soţii tot de pe ecran, Nicholas Braun.

La nominalizari, 27 la număr, Succession a fost urmat de serialul The Last Of Us, o producţie de televiziune postapocaliptică adaptată după un joc video popular care a primit 23 de nominalizări.

Şi Sir Elton John a făcut istorie la gala de aseară. A câștigat primul său premiu Emmy şi a devenit cea de-a 19-a vedetă care a obținut vreodată titlul de EGOT - denumirea dată celor care au câștigat toate cele patru mari premii artistice americane, Emmy, Grammy, Oscar și Tony. Premiul de aseară a fost acordat la categoria cel mai bun spectacol live pentru concertul său de adio susţinut în Los Angeles în noiembrie 2022.

Pe covorul roşu, vedetele s-au întrecut în ţinute spectaculoase. Rochii de seară elegante şi strălucitoare au ales să poarte actriţele, şi nici domnii nu s-au lăsat mai prejos. Chiar şi în costume simple, s-au remarcat prin eleganţă.

Selena Gomez a atras toate privirile într-o superbă rochie cu paiete vişinii. Designerul ţinutei spune că s-a lucrat 930 de ore pentru a broda manual toate frunzele de palmier. Paietele au fost şi alegerea actriţei Jessica Chastain. care a defilat cu eleganţă pe covorul roşu într-o strălucitoare rochie verde neon semnat Gucci. În schimb, Jenna Ortega a ales o ţinută plină de culoare cu aplicaţii florale a celebrei case Dior.

Remarcată a fost şi apariţia Priscillei Presley, care a venit la ceremonie împreună cu nepoata ei, Riley Keough, semn că cearta pe avere dintre ele a luat sfârşit.

Cea mai emoţionantă apariţie a serii a fost fără îndoială cea a actriţei Christina Applegate, cunoscută publicilui de la noi în special pentru rolul lui Kelly Bundy, din serialul Familia Bundy. Actrița care se luptă de doi ani cu o boală dificilă- scleroză multiplă- a venit în baston la gală. A primit o ovație în picioare în timp ce a prezentat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Premiile Emmy 2024. Vedetele au strălucit în ținutele lor spectaculoase, iar Selena Gomez a făcut valuri cu rochia sa pentru care s-a lucrat 930 de ore