Antena Meniu Search
x

Prima fotografie cu noua piatră funerară de la locul unde a fost înmormântată regina Elisabeta a II-a

Palatul Buckingham a prezentat, sâmbătă, prima fotografie cu noua piatră funerară de la locul unde a fost înmormântată regina Elisabeta a II-a.

de Redactia Observator

la 25.09.2022, 08:08

Regina Elisabeta a II-a
Prima fotografie cu noua piatră funerară de la locul unde a fost înmormântată regina Elisabeta a II-a - Profimedia / Getty Images

“O piatră funerară a fost plasată în Capela Memorială Regele George VI, ca urmare a înmormântării Majestăţii Sale Regina Elisabeta. Capela Memorială Regele George VI se află în interiorul Capelei St. George, Windsor”, se arată pe contul de Twitter The Royal Family, unde apare şi o fotografie, potrivit news.ro.

Pe piatra din marmură neagră belgiană sunt trecute regina Elisabeta a II-a (1926-2022), prinţul consort Philip (1921-2021), dar şi părinţii reginei Elisabeta a II-a, regele George VI (1895-1952) şi regina mamă Elisabeta (1900-2002).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noua piatră funerară o înlocuieşte pe cea care le era dedicată regelui George VI şi reginei mamă.

Potrivit BBC, capela va fi deschisă publicului începând de joi, cu excepţia zilelor de duminică. La capelă pot merge persoanele care au cumpărat bilete pentru a vizita Castelul Windsor. Un bilet costă 28.50 lire sterline în zilele de sâmbătă şi 26.50 lire sterline în celelalate zile ale săptămânii.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată, luni, alături de soţul ei, Prinţul Philip, la Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Prima fotografie cu noua piatră funerară de la locul unde a fost înmormântată regina Elisabeta a II-a