Antena Meniu Search
x

Foto Primele imagini cu băiatul de 13 ani care a provocat accidentul cu 9 morţi din Texas. Tragedie la câteva luni după ce a dat foc casei

Au apărut primele imagini cu adolescentul de 13 ani care conducea camioneta familiei, moment în care a intrat frontal într-o maşină care transporta o echipă universitară de golf. În urma impactului, adolescentul s-a stins din viaţă, la fel şi tatăl său, şase studenţi şi antrenorul. Tragedia s-a petrecut în Texas. 

de Redactia Observator

la 19.03.2022, 13:22

Primele imagini cu băiatul de 13 ani care a provocat accidentul cu 9 morţi din Texas
Primele imagini cu băiatul de 13 ani care a provocat accidentul cu 9 morţi din Texas - Facebook

Ricky Siemens, în vârstă de 13 ani, și tatăl său, Heinrich Siemens, în vârstă de 38 de ani, au fost printre cele nouă persoane care au murit în accidentul de marți din Andrews, Texas. Cei doi au fost amintiți în fotografiile postate de rudele îndurerate pe Facebook, joi seară, inclusiv în fotografiile distribuite de Agatha Siemens, care este mama lui Ricky și soția lui Heinrich.

De asemenea, un prieten al familiei a dezvăluit că Ricky a dat foc accidental casei familiei sale în decembrie anul trecut, distrugând complet proprietatea. ''Chiar înainte de Crăciun, casa lor a ars'', a declarat Aganetha Siemsens, care nu are nicio legătură cu victimele, potrivit Daily Mail. Heinrich era tatăl a cinci copii.

Tânărul conducea camioneta Dodge a familiei, când anvelopa din față stânga a explodat în timp ce mergea cu viteză pe un drum din Texas. Adolescentul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un microbuz care transporta opt studenți de la Universitatea din Southwest. Şase dintre ei și antrenorul lor au fost uciși.

La 13 ani, şofatul nu este permis în Texas. Abia la 15 ani se poate obţine un permis de conducere însoţit şi, astfel, se porni la drum alături de adultul titular al permisului.

Omagiu emoţionant după pierderea fiului şi a soţului

Mama băiatului a postat un omagiu pe Facebook cu o fotografie a copilului. La descriere a pus: ''Mi-e atât de dor de tine. Ce aș da pentru încă o zi cu tine''. Ea a postat și fotografii cu soțul ei Heinrich: ''Dragostea vieții mele'', ''Te iubesc atât de mult'', ''Cel mai bun prieten al meu''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu băiatul de 13 ani care a provocat accidentul cu 9 morţi din Texas. Tragedie la câteva luni după ce a dat foc casei