Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în apropiere de Constanţa. Un adolescent este în comă după ce a intrat cu scuterul într-o maşină

Un  accident rutier a avut loc azi aproape de localitatea Albeşti din judeţul Constanţa. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD, care a preluat de urgență o victimă și a dus-o la spital.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 18:15

Vezi și

Incidentul a avut loc în localitatea Albeşti din apropiere de Constanţa între un scuter şi un autoturism. Scuterul pe care se plimbau doi tineri a intrat frontal într-o maşină care circula regulamentar. În urma accidentului unul dintre baieţii de pe scuter a fost grav rănit şi a fost transportat de urgenţă la spital. 

Martor via Fii Observator: Un băiat de 17 ani din Vârtop, comuna Albeşti, judeţul Constanţa s-a gândit să plimbe un băiat de doar 15 ani cu scuterul, pe drumurile publice. S-a întâlnit cu o maşină care circula regulamentar şi au intrat frontal. Băiatul vinovat de 17 ani şi-a fracturat piciorul, dar cel de 15 ani care era pasager a fost aruncat peste maşină şi s-a lovit la cap. Are contuzie craniană cervicală şi este în comă de gradul 3. A fost transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean Constanţa.

Poliţia face în continuare cercetări pentru a vedea cum s-a produs cu exactitate accidentul. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Accident grav în apropiere de Constanţa. Un adolescent este în comă după ce a intrat cu scuterul într-o maşină