Antena Meniu Search
x

Video Accident spectaculos între un autoturism şi un camion pe autostrada Hemus din Bulgaria. Şoferul maşinii a scăpat ca prin minune

Un grav accident de circulație s-a produs, astăzi, în jurul orei 12,00, pe autostrada A2, la 83 km de kilometri de Varna.

de Mihaela Uretu

la 28.06.2021, 15:25

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Accidentul s-a produs pe Autostrada A2, denumită și autostrada Hemus, din Bulgaria. Potrivit martorilor, de vină ar fi fost şoferul camionului care făcea reparaţii în acel moment pe autostradă. Acesta ar fi făcut o manevră greşită, moment în care autoturismul l-a lovit din plin. 

Şoferul autoturismului a scăpat cu nişte zgărieturi

În uma impactului maşina a fost aruncată câţiva zeci de metri. Din fericire, şoferul autoturismului nu a fost grav rănit. 

Martor via Fii Observator: Şoferul maşinii a fost un pic zgăriat pe mâini, îi curgea sânge de pe braţul drept. A fost de vină camionul care execută reparaţiile de pe autostradă. Şoferul de pe maşină, a zburat şi s-a rostogolit în aer de câteva ori. Fantastic cum a ieşit viu de acolo. Faptul că a avut o maşină bună, a făcut ca şoferul să fie în viaţă. S-a rostogolit în aer de 2-3 ori până să atingă solul. Incredibil cum de mai trăieşte. Era singur în maşină. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Fii Observator » Accident spectaculos între un autoturism şi un camion pe autostrada Hemus din Bulgaria. Şoferul maşinii a scăpat ca prin minune