Antena Meniu Search
x

Video Bărbat aflat la volanul unui BMW, urmărit de poliție în Vrancea. Şoferul nu avea permis de conducere

O urmărire ca în filme a avut loc pe o şosea din Vrancea. Două echipaje de poliţie au urmărit un BMW negru pe străzile din Focşani. La semnul poliţiştilor de a trage pe dreapta, şoferul a călcat cu putere pedala de acceleraţie.

de Redactia Observator

la 28.01.2022, 13:37

Vezi și
  • Imagini primite pe Fii Observator

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unui alt şofer şi au fost trimise pe Fii Observator. 

Marius via Fii Observator: Două echipaje de poliție urmăresc un BMW negru. Filmarea este făcută acum câteva ore,descărcată din camera mea de bord. Se duceau dinspre Focșani spre Râmnicul Sărat. 

Urmărirea a început din oraş, pe mai multe străzi din Focşani şi a continuat în afara oraşului. Maşina a fost găsită încă din timpul nopţii, însă nu şi şoferul. Potrivit poliţiştilor, atât proprietarul maşiniii, cât şi fiul care se afla la volan în momentul urmăririi, nu au permis de conducere. Şoferul a fost dus la audieri în decursul acestei zile. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Fii Observator » Bărbat aflat la volanul unui BMW, urmărit de poliție în Vrancea. Şoferul nu avea permis de conducere