Antena Meniu Search
x

Video Club din Timişoara, transformat în ring de box. Mai mulţi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare

Un club din Timişoara, care funcţiona şi pe timp de noapte, în ciuda restricţiilor, s-a transformat într-un ring de box, în urma unui conflict dintre mai mulţi bărbaţi. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 17:25

Vezi și

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că bărbaţii implicaţi în conflict par mai întâi să dicute amical, însă foarte repede spiritele se încing şi încep să îşi împartă pumni. Unul dintre ei este pus la pământ, iar mai multe persoane continuă să îl lovească. 

Scandalul continuă minute bune, iar victimă cade şi un bărbat de 61 de ani, care este lovit cu pumnul în figură. În cele din urmă au intervenit poliţiştii care au reţinut doi agresori, de 32 şi 35 de ani. Indivizii, care ar mai fi avut probleme cu legea, potrivit presei locale, au fost plasaţi sub control judiciar 60 de zile. Sunt acuzaţi de lovire şi alte violenţe.

Poliţiştii l-au amendat şi pe administratorul localului cu 15 mii de lei pentru că ţinea localul deschis noaptea. Acesta s-a ales şi cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Club din Timişoara, transformat în ring de box. Mai mulţi bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare