Antena Meniu Search
x

Video „De ce mint că s-a lovit de scări, sunt camere unde se vede clar cum au dat în el”. Noi imagini de la bătaia pentru şezlonguri de la Costineşti

Răsturnare de situaţie în cazul bătăii de la Costineşti, care a degenerat. Au apărut noi imagini de pe camerele de supraveghere şi care ne-au fost trimise pe platforma Fii Observator, unde se observă cum unul din bodyguarzi îl loveşte cu pumnii pe unul dintre bărbaţi, care cade lângă terasa unui restaurant.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 11:05

Vezi și

Scandalul a început pe o plajă privată. Doi bărbaţi au devenit extrem de recalcitranţi după ce administratorii plajei au vrut să strângă şezlongurile. Cum ele fuseseră plătite, indivizii nu doar că au refuzat să se ridice, dar i-au ameninţat şi cu un cuţit pe angajați: "Să mor de nu vă tai, vă calc în picioare cu plaja voastră privată".

Răsturnare de situaţie în cazul bătăii de la Costineşti

Angajaţii spun că bărbaţii erau în stare avansată de ebrietate. "În momentul ăla, unul dintre ei a scos un briceag, habar n-am ce era. Ne-au şi alergat pe mine şi pe câţiva colegi de-ai mei, s-a luat efectiv cu cuţitul ăla după noi. A dat să mă înjunghie, a întins cuţitul spre mine. M-am sustras cât am putut pe lângă baldachinul acela", a declarat Ionuţ Mocanu, administrator plajă.

Şi martorii susţin că bărbaţii ar fi avut cuţite la ei. Ulterior, conflictul s-a mutat pe o alee extrem de circulată din staţiune. Angajaţii spun că unul dintre bărbaţi s-ar fi împiedicat de scări. În imagini se vede însă că este lovit de un bodyguard şi bărbatul cade peste o tarabă. Ulterior se dă şi cu spray lacrimogen. Oamenii care trec în zonă îşi feresc ochii şi nasul.

„Sunt soția băiatului snopit în bătaie. De ce mint că s-a lovit de scări sunt camereeee unde se vede clar cum au dat în el. Dacă nu le-a convenit de noi de ce ne-au primit pe plajă ???? Eram cu copii mici după noi nu ne-am dus cu cuțite. Și au făcut ei pe smardoi de ceeeeee???????”, ne-a scris soţia bărbatului agresat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Fii Observator » „De ce mint că s-a lovit de scări, sunt camere unde se vede clar cum au dat în el”. Noi imagini de la bătaia pentru şezlonguri de la Costineşti