Antena Meniu Search
x

Video Elevă din Satu Mare, lovită de director în curtea liceului. Fata îndrepta extinctorul spre colegi, în timpul unei simulări de incendiu

Incident revoltător la un liceu din Satu Mare. Directorul instituţiei de învăţământ a lovit o elevă, în timpul unui exerciţiu demonstrativ făcut de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. 

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 13:23

Vezi și

În imaginile primite pe Fii Observator se vede cum eleva se joacă cu un extinctor şi îl îndreaptă către colegii săi. Moment în care profesorul vine şi, fără să îi atragă atenţia adolescentei, o loveşte şi o împinge. Scena s-a desfăşurat în faţa a zeci de elevi care au filmat şi au transmis apoi pe reţelele de socializare. Cu toate că în curtea şcolii erau prezenţi şi mai mulţi profesori, împotriva directorului nu a fost luată, deocamdată, nicio măsură. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Elevă din Satu Mare, lovită de director în curtea liceului. Fata îndrepta extinctorul spre colegi, în timpul unei simulări de incendiu