Antena Meniu Search
x

Haos în traficul din Capitală. În stația de la Gheorghe Șincai au fost scoase bordurile pentru că nu încăpeau tramvaiele liniei 1, deviate de un accident

Haos în traficul din Capitală, joi dimineață. În stația RATB de la Gheorghe Șincai s-au spart bordurile ca sa poată trece mai multe tramvaie de pe linia 1, blocate de un accident. 

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 13:41

Vezi și

Totul a început înainte de ora 10.00 când o mașină a intrat în gardul protector de pe Calea Văcărești și a rămas pe linia de tramvai. Circulația a fost blocată în zonă de la ora 09:55 la 10:55. Ca să deblocheze circulația câteva garnituri au fost deviate pe traseul de la Gheorghe Șincai. Însă, tramvaiele de pe linia 1 au podeaua joasă și sunt mai late. Pentru că nu încăpeau în stație, s-a trecut la scos bordurile pentru a fluidiza circulația.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Haos în traficul din Capitală. În stația de la Gheorghe Șincai au fost scoase bordurile pentru că nu încăpeau tramvaiele liniei 1, deviate de un accident