Antena Meniu Search
x

Video Incendiu uriaș în parcul industrial Tetarom din Cluj Napoca. A fost emisă o avertizare RO-Alert

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, în parcul industrial Tetarom 1 de pe Tăitura Turcului, în Cluj-Napoca. Fumul dens este vizibil în tot orașul, locuitorii fiind avertizați prin mesaj Ro-Alert să rămână în case și să nu deschidă geamurile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.09.2021, 11:54

Vezi și

UPDATE ora 10.00 - După câteva ore, pompierii au reuşit să lichideze incendiul. 

Din primele informații, incendiul afectează o hală de 600 de metri pătraţi din Parcul Tetarom, unde funcționează mai mulți operatori economici. La fața locului intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD.

„Nu sunt anunțate victime până în acest moment”, a transmis ISU Cluj. De asemenea, "nu sunt informații până acum referitoare la existența unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice".

Mesaj Ro-Alert după incendiul din Tetarom

Pe acelaşi subiect

De asemenea, autoritățile au transmis și un mesaj Ro-Alert: "Incendiu Hala mun. Cluj-Napoca cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor".

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Incendiu uriaș în parcul industrial Tetarom din Cluj Napoca. A fost emisă o avertizare RO-Alert