Antena Meniu Search
x

Video Măsurile luate de autorităţi în cazul focarului de la Galaţi, după ce tone de păsări au fost aruncate la întâmplare: 150.000 de lei amendă şi obligaţia de a curăţa mizeria

150 de mii de lei amendă şi obligaţia de a curăţa mizeria. După ce echipa Observator a descoperit la Galaţi o groapă plină cu tone leşuri de păsări lângă o fermă avicolă şi aproape de casele oamenilor, Garda de Mediu a dat primele sancţiuni.

de Adrian Obreja

la 26.08.2021, 20:44

Vezi și

La Buceşti, în judeţul Galaţi, vor continua săpăturile pe o suprafaţă mai mare faţă de cea care a fost excavată până acum, pentru că există suspiciuni că au fost îngropate păsări şi în alte locuri faţă de cele care au fost găsite în acest moment. Vorbim despre un dezastru care a ieşit la iveală în urma imaginilor difuzate în exclusivitate de echipa Observator, imagini cu ilegalităţile care se petrec la ferma avicolă din localitate.

Morman de ilegalităţi la ferma avicolă

Atfel, inspectorii Gărzii de Mediu şi poliţiştii au descins acolo şi au descoperit dezstrul în momentul în care s-au apucat să facă săpături într-o mică parte a curţii. Un dezastru pe care administratorul firmei a încercat să îl acopere la propriu, punând pământ peste gropile cu păsări pe care le-am găsit şi care a ieşit la iveală dupăanchta autorităţilor, astfel că acum a fost amendat cu 150.000 de lei, iar societatea este obligată să igienizeze zona, lucru care se va întâmpla într-o perioadă lungă de timp. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Măsurile luate de autorităţi în cazul focarului de la Galaţi, după ce tone de păsări au fost aruncate la întâmplare: 150.000 de lei amendă şi obligaţia de a curăţa mizeria