Antena Meniu Search
x

Video Preotul dintr-un sat din Vrancea, acuzat de profanare de morminte, după ce a turnat asfalt peste gropi

Scandal monstru într-o localitate din Vrancea! 15 morminte din cimitirul Mirceşti, comuna Vânători, au fost îngropate în beton şi transformate în alee pietonală. Mai şocant este faptul că ideea a fost chiar a preotului care slujeşte în localitate. 

de Adrian Obreja

la 25.08.2022, 13:32

Vezi și

Oamenii îl acuză acum pe părinte de profanare de morminte şi cer intervenţia poliţiei. Se pare că preotul a turnat asfalt pe mai multe morminte, ca să facă o alee prin cimitir. 

Sătenii au aşteptat să se usuce cimentul, după care unii s-au apucat să îl spargă ca să scoată mormintele din nou la suprafaţă.

Imaginile ne-au fost trimise pe platforma Fii Observator de către Marius. "Un preot din Mirceștii Vechi, Vrancea a turnat alee de beton peste morminte. E de râsul plânsului", ne-a scris cititorul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Preotul dintr-un sat din Vrancea, acuzat de profanare de morminte, după ce a turnat asfalt peste gropi