Antena Meniu Search
x

Video Români blocaţi în Munchen din cauza vremii. Oamenii au stat 4 ore într-un avion înzăpezit până să fie salvaţi de pompieri: "Nu mai aveam aer. Oribil!"

A fost haos aseară pe aeroportul din Munchen, Germania. Mai multe avioane nu au putut decola sau ateriza din cauza ninsorilor și temperaturor scăzute. 

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 12:53

Vezi și

În total, aproximativ 160 de zboruri, au fost amânate sau anulate. Mai mulţi români ne-au trimis pe FII OBSERVATOR imagini dintr-un avion care a rămas înzăpezit pe pistă. Aceştia au rămas blocaţi pentru mai bine de patru ore, spun ei, din cauza utilajelor de deszăpezire, care nu au făcut faţă cantităţii mare de omăt. 

Sunt probleme în continuare la zborurile ce trebuiau să sosească din Munchen

Până la urmă, pasagerilor le-a fost pusă la dispoziţie scara avionului pentru evacuare. Alte sute de pasageri şi-au petrecut noaptea dormind pe băncile din aeroport. Programul zborurilor ar putea suferi schimbări şi astăzi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Fii Observator » Români blocaţi în Munchen din cauza vremii. Oamenii au stat 4 ore într-un avion înzăpezit până să fie salvaţi de pompieri: "Nu mai aveam aer. Oribil!"