Antena Meniu Search
x

Video "S-a umflat tărâţa-n voi?". Scandal după un concert de manele din Capitală. Bodyguardul unui club din Sectorul 1, acuzat că ar fi agresat o tânără - EXCLUSIV

A fost scandal într-un club din Bucureşti. Participanţii la un concert de manele, organizat cu ocazia petrecerii de Halloween acuză angajaţii localului că i-ar fi bruscat şi ameninţat fără motiv, imediat după finalul evenimentului.

de Redactia Observator

la 30.10.2022, 14:49

Vezi și

S-a întâmplat joi spre vineri, în Sectorul 1, la Piaţa Presei Libere. Într-un mesaj pe Fii Observator, o tânără a povestit cum din senin, un bodyguard ar fi început să o lovească şi să îi aducă ameninţări. Mai mult, tânăra acuză angajaţii localului că ar fi consumat băuturi alcoolice în timpul programului de lucru. 

Scandal după un concert de manele din Bucureşti

"Ni s-a întâmplat aseară într-un club, mie şi prietenilor mei. Am fost la o petrecere de Halloween la Casa Presei, totul bine şi frumos. Pe la ora 4 am dorit să ne luăm gecile de la garderobă. Erau toate puse pe acelaşi umeraş, iar una din ele nu a fost găsită. I-am spus doamnei de la garderobă, dâsa m-a pus să merg înauntru să o găsesc. Domnul bodyguard a venit de nicăieri, a urlat, a ţipat, a dat în mine, m-a scos afară pe sus, ca fiind ultima infractoare. Mă acuza că sunt “drogata si beţivă“ caând dânsul era cu paharul de vin în mana (nu ştiam că angajaţii când sunt la muncă au voie să bea) … A venit poliţia pentru că eu şi prietenii mei am sunat la poliţie. Dânsul (n.r bodyguardul) a început să fie agresiv cu poliţia, la fel ţi patronul clubului. S-a dat cu spray paralizant. Am filmări în care poliţia susţinea că “s-a mai întamplat acum 3 săptămâni “ şi totuşi nu au rezolvat nimic ….", a povestit tânăra.

Pe imaginile filmate se observă agenţii de poliţie care încearcă să calmeze spiritele. Revoltaţi, tinerii refuză să plece până nu se vor lua măsuri, în tot acest timp angajaţii localului continuă să îi ameninţe "Ferească-te Dumnezeu! S-a umflat tărâţa-n voi, mă?"

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Fii Observator » "S-a umflat tărâţa-n voi?". Scandal după un concert de manele din Capitală. Bodyguardul unui club din Sectorul 1, acuzat că ar fi agresat o tânără - EXCLUSIV