Antena Meniu Search
x

Video Şobolan filmat în cuptorul unei patiserii din Ploieşti. Patronii au fost amendaţi, iar locaţia închisă pentru renovare. "S-a stricat cuptorul, se înlocuieşte tot"

Încă o patiserie unde clienţii găsesc pe lângă covrigi, pateuri cu branză sau gogoşi şi şobolani. De data aceasta magazinul este în Ploieşti, de unde un telespectator ne-a trimis imagini în care se vede cum mai multe rozătoare mănâncă produsele. Patronii, au primit amendă de 10 mii de lei si au închis prăvălia pentru renovare.

de Cristi Georgescu

la 26.08.2021, 10:23

Vezi și

Asta este scena peste care au dat mai mulţi clienţi care voiau să vadă dacă mai sunt produse de vânzare. Prăvălia era închisă, dar odată ce au privit pe geam au văzut cum rozătoarele mâncau resturi chiar din cuptor.

După apariţia imaginilor în spaţiul public, patiseria din Piaţa Autora, a fost închisă pentru renovare, aşa cum reiese dintr-un anunţ aplicat pe geam, unde au fost puse şi mai multe hârtii pentru a nu se vedea ce se întâmplă departe de aceste uşi. Reprezentanţii unităţii spun că totul s-a întâmplat din cauza gunoaielor ce s-au adunat în ultima perioadă în municipiu.

Pe unii dintre angajaţi i-am găsit în timp ce făceau curţenie.

Reporter: Curăţenia a venit ca urmare a situaţiei de ieri?

Pe acelaşi subiect

Angajat: Nu neapărat situaţia de ieri, dar trebuia, că s-a stricat şi cuptorul. Se înlocuieşte tot"

Şoarecii, tot mai des în vitrinele magazinelor

Clienţii fideli au rămas muţi de uimire când au auzit motivul pentru care magazinul este acum închis. "Eu cumpram mereu, tot timpul cumparam, paine, la copil pateuri si nu mi se pare normal pentru că transmit foarte multe boli", povesteşte un client.

Reporter: Aţi luat vreodată?

Client: Da

Reporter: Aţi văzut că au găsit un sobolan inauntru. Cum vi se pare?

Client: Revoltător.

După ce imaginile au fost făcute publice, autorităţile au mers în control. "S-a luat decizia de a fi aplicată o sancţiune contravenţională in valoare de 10.000 de lei şi ca sancţiune suplimentară am decis interzicerea activităţii acestei unităţi", transmite Adrian Botoacă, repreyzentant DSVSA Prahova.

Astfel de imagini sunt întâlnite tot mai dese în ultima perioadă. O covrigărie din Galaţi a fost închisă luna trecută după ce un client a filmat un şoarece care ia masa în magazin. Şi mai grav, patronii magazinului ştiau de probleme pentru că la control s-au descoperit mai multe capcane pentru rozătoare. În Bucureşti, şoarecii au alte gusturi. Un şoarece a fost filmat în vitrină frigorifică plină de hamburgeri a unui magazin, unde intră mii de oameni săptămânal.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Şobolan filmat în cuptorul unei patiserii din Ploieşti. Patronii au fost amendaţi, iar locaţia închisă pentru renovare. "S-a stricat cuptorul, se înlocuieşte tot"