Antena Meniu Search
x

Video Un sat îndoliat, în urma sicriului lui Valentin. Copilul de un an din Vrancea, strangulat cu încărcătorul de la telefon, a fost înmormântat

Zi de doliu în localitatea vrânceană Nistoreşti. Valentin, copilul de doar un an care a murit fulgerător după ce s-a strangulat cu cablul de la un încărcător a fost condus astăzi pe ultimul drum.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.10.2022, 18:39

Vezi și

Zeci de oameni s-au adunat la căpătâiul celui mic şi au transmis mesaje de condoleanţe familiei îndoliate. Printre lacrimi, oamenii nu pot înţelege nici acum cum a fost posibilă tragedia.

Nenorocirea a avut loc luni, puţin după ora 18. Cel mic se afla în casă alături de mama lui, fratele mai mare, în vârstă de patru ani, dar şi de bunicul său. Cel din urmă a fost şi cel care l-a găsit inconştient pe micuţ.

Sfârşit tragic pentru copilul de un an

Când a văzut că cel mic nu se mişcă, familia a intrat în şoc. O vecină a fost cea care a sunat la ambulanţă pentru a cere ajutorul medicilor. Şi tot ea este cea care a luat copilul în maşina personală şi împreună cu o asistentă din localitate au pornit la drum pentru a se întâlni pe drum cu ambulanţa.

Pe acelaşi subiect

S-au întâlnit în cele din urmă în localitatea Năruja. Ambulanța se afla și la acestă oră în acel loc, aşteptând Serviciul de Medicină Legală pentru a prelua trupul celui mic. 

Urmele de pe gâtul micuţului i-au făcut pe anchetatori să ia in calcul o ipoteză îngrozitoare: nu e exclus ca băieţelul să fi fost strangulat accidental, târâit, practic, cu cablul înfăşurat în jurul gâtului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Un sat îndoliat, în urma sicriului lui Valentin. Copilul de un an din Vrancea, strangulat cu încărcătorul de la telefon, a fost înmormântat