Antena Meniu Search
x

Video "Îngerașule, drum lin". Filmul tragediei din Vrancea, unde Valentin, un copilaș de nici un anișor, a murit strangulat cu cablul de la telefon

Caz şocant în judeţul Vrancea. Un copil de doar un an a murit după ce s-ar fi strangulat cu un cablu de la încărcătorul telefonului. Bunicul său a fost cel care l-a găsit inconştient. Medicii s-au chinuit mai bine de o oră şi jumătate să-l ţină în viaţă, însă fără niciun rezultat. 

de Adrian Obreja

la 25.10.2022, 13:45

Vezi și

Există foarte multe întrebări legate de acest caz, la care cel mai probabil vor veni și răspunsuri în urma necropsiei. Cert este că băiețelul se afla într-una dintre camerele locuinței, împreună cu fratele lui mai mare, în vârstă de 4 ani, s-au jucat o perioadă împreună, iar la un moment dat, în momentul în care bunicul a intrat în cameră l-a găsit pe cel mic inconștient. Atunci i-a chemat pe mama și pe tatăl copilului, iar o vecină a auzit țipetele de disperare ale familiei. Ea este și cea care a sunt la 112 imediat. Tot această vecină a luat băiatul împreună cu familia și au fugit la medicul din localitate, acolo unde au fost începute primele manevre de resuscitare, manevre care nu au avut rezultat.

Între timp, au ținut legătura și cu serviciul 112, pentru ambulanța care se afla pe drum, iar medicul a luat decizia să se urce în mașina personală, împreună cu copilul și părinții, ca să se întâlnească cu cei de pe ambulanță, pentru că drumul este destul de lung între localități. 

Urmele lăsate de cablu pe gâtul băiețelului ar putea duce la o concluzie șocantă

S-au întâlnit în zona localității Nereju, unde băiețelul a fost preluat de primul echipaj cu asistentă. Au fost continuate manevrele de resuscitare, iar între timp a ajuns și echipajul de la Focșani, cel de Terapie Intensivă cu medic. Manevrele de resuscitare au fost continuate mai bine de o oră și jumătate. Din păcate, însă, fără niciun rezultat. Atunci, medicii au văzut și pe gâtul băiatului urme de strangulare, provenite de la cablul unui încărcător mobil. Potrivit unor surse, urmele lăsate de cablu sunt doar pe o parte a gâtului, ceea ce ar putea însemna că micuțul a fost tras sau târât.

Pe acelaşi subiect

Ce spune Poliția din Vrancea

Poliția a deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpă și urmează să se stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate în acea cameră cu băiatul de 1 an.

"În cursul serii trecute, ora 18.25, am fost sesizați prin apel 112, de către un echipaj medical, cu privire la faptul că au preluat din localitatea Nistorești un minor în vârstă de aproximativ un an în stare de inconștiență. Din păcacte, manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical au fost fără răspuns, fiind constatat decesul. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Paula Enache, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe paginile de Facebook ale părinților micuțului Valentin curg neîncetat mesaje de durere și condoleanțe: "Multă putere să vă dea dumnezeu! Condoleanțe!" / "Putere draga mea, stiu caci cuvintele nu isi au rostul,iar golul imens produs de aceasta durere nu v-a mai fi umplut nici cand. Dar voi trebuie sa fiti puternici pt Madalin si sa il incurajati ca fratiorul lui de acolo de sus il va veghea mereu. Fiti tari si multa putere sa aveti" / "Dumnezeu sa-l il poarte in ceata ingerilor lui ingeras mic de copil" / "Dumnezeu să odihnească în pace minunatul înger care mult prea devreme a plecat la Ceruri. O durere fără margini și o pierdere enormă. Dumnezeu să vă dea putere și să vă aline sufletele îndurerate. Condoleanțe" / "Dumnezeu să-l poarte în ceata îngerilor pe ingerasul vostru, și vouă putere să depășiți momentul! Condoleanțe".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Îngerașule, drum lin". Filmul tragediei din Vrancea, unde Valentin, un copilaș de nici un anișor, a murit strangulat cu cablul de la telefon