Antena Meniu Search
x

Un copil de un an din Vrancea, găsit mort de bunic. Micuţul s-a strangulat cu cablul de la un încărcător

Tragedie, luni seara, într-o localitatea vrânceană. Un copil de doar 1 an a fost găsit mort în cameră, după ce s-ar fi sugrumat cu un cablu de la încărcătorul telefonului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 24.10.2022, 22:49

Nenorocirea a avut loc puţin după ora 18. Cel mic se afla în casă alături de mama lui, fratele mai mare, în vârstă de patru ani, dar şi de bunicul său. Cel din urmă a fost şi cel care l-a găsit inconştient pe micuţ.

Sfârşit tragic pentru copilul de un an

Când a văzut că cel mic nu se mişcă, familia a intrat în şoc. O vecină a fost cea care a sunat la ambulanţă pentru a cere ajutorul medicilor. Şi tot ea este cea care a luat copilul în maşina personală şi împreună cu o asistentă din localitate au pornit la drum pentru a se întâlni pe drum cu ambulanţa.

S-au întâlnit în cele din urmă în localitatea Năruja. Ambulanța se afla și la acestă oră în acel loc, aşteptând Serviciul de Medicină Legală pentru a prelua trupul celui mic. 

"În această seară, la ora 18.25, prin apel SNUAU 112 un echipaj SAJ Vrancea a sesizat faptul că au preluat din localitate Nistorești un copil în vârstă de aproximativ 1 an care fusese găsit în stare de inconștiență  de către o rudă . Din nefericire, la scurt timp a fost constatat decesul acestuia. În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea necropsiei", transmite IPJ Vrancea, care spune că în acest moment dosarul penal nu vizează o persoana anume, zice IPJ Vrancea

-Material realizat cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Adrian Obreja-

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un copil de un an din Vrancea, găsit mort de bunic. Micuţul s-a strangulat cu cablul de la un încărcător