Antena Meniu Search
x

Video Urs filmat de un şofer pe o stradă dintr-o localitate din Vrancea. Speriat, animalul a luat-o la sănătoasa

"Pieton" neaşteptat, aseară, pe străzile din localitatea Crucea de Sus. Un urs a luat-o la sănătoasa pe strada din comună, spre surprinderea unui şofer care circula prin zonă. Acesta a pus mâna pe telefon şi a filmat întreaga scenă.

de Mihaela Uretu

la 09.06.2021, 14:32

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Apariţia urşilor pe drumurile din România a devenit deja o obişnuinţă. Aseară, a fost surpins un urs în timp ce alergă pe străzile localităţii Crucea de Sus, din judeţul Vrancea. Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum ursul începe să fugă în momentul în care vede maşina.

Reprezentanţii Jandarmeriei Române solicită celor care surprind prezenţa unor urşi să nu hrănească animalele şi să nu se apropie de acestea, pentru că urşii pot deveni periculoşi. Oamenii sunt sfătuiţi să nu se apropie de animale ca să facă poze, să nu le hrănească şi să nu arunce cu pietre. Este indicat însă să facă zgomot, ca să ţină ursul la distanţă, şi să se îndepărteze cât mai mult.

Potrivit specialiştilor, 12 oameni şi-au pierdut viaţa în anul 2020 din cauza urşilor. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Urs filmat de un şofer pe o stradă dintr-o localitate din Vrancea. Speriat, animalul a luat-o la sănătoasa