Antena Meniu Search
x

Video Urs lovit de două mașini, pe DN1, între Comarnic și Breaza. Momentul în care un șofer a fost la un pas de tragedie

Un urs a fost lovit de două mașini, pe Drumul Național 1, între Comarnic și Breaza. Imaginile, care pot avea impact emoțional, au fost trimise prin Fii Observator.

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 22:21

Vezi și

"Eram pe DN1 între Comarnic și Breaza, mergeam pe bandă 2 și în dreapta mea, pe banda 1, la 15-20 de metri mai în față era un Mazda gri. Ursul a ieșit dintre copaci și a venit în fugă în față mașinii gri care mergea cu 60-70 de kilometri la oră și l-a lovit direct pe urs, aruncând-ul pe marginea drumului. După două minute ursul s-a ridicat și a traversat drumul, sărind peste separatoarele de beton, fix în față altor mașini care veneau, fiind lovit de mașină albastră din filmare", ne-a povestit un martor.

Ai o informație care poate reprezenta o știre? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fișierul și poți deveni reporter. Completează aici formularul de contact.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Urs lovit de două mașini, pe DN1, între Comarnic și Breaza. Momentul în care un șofer a fost la un pas de tragedie