Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Urs lovit de două mașini, pe DN1, între Comarnic și Breaza. Momentul în care un șofer a fost la un pas de tragedie

Un urs a fost lovit de două mașini, pe Drumul Național 1, între Comarnic și Breaza. Imaginile, care pot avea impact emoțional, au fost trimise prin Fii Observator.

de Redactia Observator

la 14.04.2022 , 22:21

"Eram pe DN1 între Comarnic și Breaza, mergeam pe bandă 2 și în dreapta mea, pe banda 1, la 15-20 de metri mai în față era un Mazda gri. Ursul a ieșit dintre copaci și a venit în fugă în față mașinii gri care mergea cu 60-70 de kilometri la oră și l-a lovit direct pe urs, aruncând-ul pe marginea drumului. După două minute ursul s-a ridicat și a traversat drumul, sărind peste separatoarele de beton, fix în față altor mașini care veneau, fiind lovit de mașină albastră din filmare", ne-a povestit un martor.

Ai o informație care poate reprezenta o știre? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fișierul și poți deveni reporter. Completează aici formularul de contact.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Fii Observator » Urs lovit de două mașini, pe DN1, între Comarnic și Breaza. Momentul în care un șofer a fost la un pas de tragedie