Antena Meniu Search
x

A devenit violator în ziua în care a împlinit 18 ani. Detalii tulburătoare au ieşit la iveală în timpul procesului, în Anglia

Un tânăr a devenit violator chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Bărbatul, acum în vârstă de 20 de ani, şi-a umilit victima şi a lovit-o în faţă, înainte de a abuza de ea timp de 45 de minute.

de Monica Palade

la 07.09.2021, 15:52

A devenit violator în ziua în care a împlinit 18 ani. Detalii tulburătoare au ieşit la iveală în timpul procesului, în Anglia - Profimedia

Jack Connolly plecase de la baza din Catterick, North Yorkshire, unde era soldat, către Leeds pentru a-şi sărbători aniversarea împreună cu colegii săi, a fost informat tribunalul din Leeds, unde se judecă procesul.

Tânărul a vorbit atunci cu o femeie şi era prietenos cu ea, înainte de a deveni violent când au ajuns într-o parcare retrasă în apropiere de centrul oraşului, au spus procurorii. Bărbatul şi-a strâns victima de gât, când aceasta a încercat să scape, a tras-o de păr şi a pus-o la pământ.

Detalii dramatice din timpul atacului, în timpul procesului

În timpul atacului, Connolly i-a spus femeii că „ar trebui să meargă precum un câine”, că „nu merită să trăiască” şi că este o „scursură”. La audierile de la tribunal, s-a mai aflat cu tânărul i-a mai spus că îi va ucide copilul dacă rămâne însărcinată sau raportează atacul la poliţie.

Soldatul a primit o sentinţă de 18 ani de închisoare, după ce detalii de-a dreptul tulburătoare au fost dezvăluite în instanţă. Incidentul a avut loc pe 5 octombrie 2019, chiar în ziua în care agresorul împlinise 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » A devenit violator în ziua în care a împlinit 18 ani. Detalii tulburătoare au ieşit la iveală în timpul procesului, în Anglia