Antena Meniu Search
x

Video A fost găsit agresorul adolescentului înjunghiat pe stradă, la Botoșani. Este un băiat de 14 ani. VIDEO

Polițiștii l-au prins pe atacatorul adolescentului de 16 ani, înjunghiat în spate, duminică seară, pe o stradă din Botoșani. Este vorba despre un băiat de 14 ani, tot din Botoșani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2020, 19:35

Băiatul de 16 ani a fost înjunghiat în spate cu un cuțit
A fost găsit agresorul adolescentului înjunghiat pe stradă, la Botoșani. Este un băiat de 14 ani
  • Băiatul ar fi încercat să despartă doi tineri care se certau.
  • După ce a fost înjunghiat, copilul a reușit să ajungă acasă, de unde a sunat la 112.

"În urma verificărilor efectuate de polițiști a fost identificat autorul faptei, in persoana unui minor de 14 ani, din municipiul Botoșani. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmand ca in funcție de rezultatul acestora și de concluziile medico-legale sa fie dispuse măsuri în consecință", au transmis polițiștii botoșăneni.

Reamintim că un băiat de 16 ani a fost înjunghiat în spate cu un cuțit, seara trecută, de persoane necunoscute pe Pietonalul Unirii din Botoșani.

Copilul a reușit să ajungă acasă, de unde a sunat la 112.

Din primele verificări a rezultat ca minorul ar fi fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept, posterior, de persoane necunoscute, iar în urma agresiunii a reușit să ajungă la domiciliul său, de unde a fost efectuat apelul prin SNUAU 112. 

Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce polițiștii au pornit în căutarea și identificarea autorului faptei. 

Adolescentul ar fi încercat să despartă doi tineri care se certau

Potrivit presei locale, băiatul ar fi intervenit într-un conflict încercând să îi despartă pe alţi doi tineri care se certau.

În acel moment însă, adolescentul a fost înjunghiat în partea dreaptă din spate. Sperial, băiatul a fugit acasă şi le-a spus părinţilor că a fost înjunghiat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » A fost găsit agresorul adolescentului înjunghiat pe stradă, la Botoșani. Este un băiat de 14 ani. VIDEO