Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă de 15 ani din Botoşani, agresată sexual de un consătean. Individul, dat pe mâna poliţiei chiar de tatăl fetei, după ce a aflat ce a păţit

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce ar fi agresat sexual o fată de 15 ani. Tânărul ar fi fost angajat chiar de tatăl copilei să execute o lucrare la locuinţa acestuia, iar într-una din zile, profitând de faptul că fata este singură acasă, ar fi atins-o pe aceasta în zonele intime. 

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 08:56

Vezi și

Fata de 15 ani provine dintr-o familie monoparentală, după ce acum ceva timp, părinţii săi au decis să divorţeze. În urma separării acestora, copila a rămas în grija tatălui, care de câţiva ani lucra în străinătate. Între timp, fata a intrat la un liceu din Botoşani, iar în weekenduri se întorcea în satul natal, acolo unde locuia singură.

Adolescentă de 15 ani, agresată sexual

La sfârşitul săptămânii trecute însă, profitând de acest lucru, un bărbat de 34 de ani, angajat chiar de tatăl fetei, ar fi început să o pipăie pe copilă în zonele intime. 

Vecină: Băiatul acesta e plecat la lucru, nevasta-sa e plecată în alt sat. Are o fetiţă şi mai vine vineri seara acasă, stă sâmbătă şi duminică pleacă înapoi.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Şi când venea acasă locuia singură în această casă?

Vecină: Da!

Reporter: Ce s-a spus prin sat?

Vecină: Că ar fi abuzat-o pe fată. 

Speriată, tânăra i-a povestit totul tatălui său, care s-a întors în ţară şi l-a dat pe individ pe mâna poliţiei. 

Dalia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: Au fost sesizaţi de către o persoană din comuna Hlipiceni, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată sexual. 

Vecină: Se duce stă câte o lună, patru-cinci săptămâni. Vine acasă, iar se duce, iar mai vine. 

Deşi întreaga comunitate ştia că tatăl fetei obișnuia să plece des în străinătate, această informaţie pare să nu fi ajuns şi la urechile autorităţilor.

Felicia Mihai, DGASPC Botoşani: Monitorizarea copiilor în astfel de situaţii este în atribuţia autorităților locale. 

Felicia Roşca, asistent social Primăria Todireni: Are obligaţia să vină să ne informeze că este plecat.

Reporter: Deci dumneavoastră staţi în birou şi trebuie să vă informeze părintele?

Felicia Roşca, asistent social Primăria Todireni: Părintele sau alte persoane.

Reporter: Păi nu ar trebui să faceţi nişte vizite în teritoriu? Acolo nu au fost vizite în ultima perioada. 

Felicia Mihai, DGASPC Botoşani: Cazul nu a fost în atenţia instituţiei noastre şi în prezent cazul se află în evaluare. Noi o să realizăm un raport, în urma evaluării psiho-socio familiale. 

Bărbatul de 34 de ani care ar fi agresat-o sexual pe tânăra de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani din Botoşani, agresată sexual de un consătean. Individul, dat pe mâna poliţiei chiar de tatăl fetei, după ce a aflat ce a păţit