Antena Meniu Search
x

Cumpănașu anunță că pleacă în Italia cu familia Melencu, pentru a depune plângere penală

Alexandru Cumpănașu a anunțat că a convenit cu familia Melencu să se deplaseze împreună în Italia, pentru a depune o plângere penală la Departamentul Antimafia. Candidatul la alegerile prezidențiale susținuse, în urmă cu o zi, că a gasit-o pe Luiza Melencu și are fotografii și filmări cu ea.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 09.11.2019, 11:19

Luiza Melencu
Monica Melencu nu a confirmat că în înregistrările obținute de Alexandru Cumpănașu ar fi fiica ei - Observator

Alexandru Cumpănașu a anunțat, sâmbătă dimineață, că a convenit cu familia Melencu să se deplaseze împreună în Italia, pentru a depune o plângere penală la Departamentul Antimafia. Candidatul la alegerile prezidențiale susținuse, în urmă cu o zi, că a gasit-o pe Luiza Melencu și are fotografii și filmări cu ea.

Vineri seara, Alexandru Cumpănașu a declarat că Luiza este în viață și a fost identificată în zona unui port din Italia, de către investigatorii care lucrează cu el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Informația conform căreia tânăra din înregistrări ar fi Luiza Melencu nu a fost confirmată de mama adolescentei dispărute.

"Nu este, nu este Luiza, tată. Asta este părerea mea. Eu una nu o recunosc, cel puțin la față", a declarat Monica Melencu, după vizionarea filmării.

"Nu pot să garantez așa ceva. Sunt puține trăsături care mă fac să cred că e Luiza. La cat e Luiza de curajoasă, ar fi avut curaj să urle. Nu știu ce să zic. [...] Sunt între ciocan și nicovală, exact la mijloc", a mai spus mama Luizei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cumpănașu anunță că pleacă în Italia cu familia Melencu, pentru a depune plângere penală