Antena Meniu Search
x

Băiețel de 4 ani, găsit mort după ce mama lui s-a sinucis într-o pădure, în Italia. Tatăl a sperat la o minune (Video)

Deznodământ tragic în cazul mamei care a dispărut împreună cu băiețelul ei de patru ani, la începutul lunii august, în Sicilia. După ce trupul femeii a fost descoperit la cinci zile după dispariție, prăbușit  lângă un stâlp de înaltă tensiune, într-o pădure, acum anchetatorii au anunțat că l-au găsit mort pe băiețel.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.08.2020, 15:16

Băiețel de 4 ani, găsit mort după ce mama lui s-a sinucis într-o pădure, în Italia
Băiețel de 4 ani, găsit mort după ce mama lui s-a sinucis într-o pădure, în Italia - ilgiornale.it
  • Femeia și fiul ei au dispărut la începutul lunii august, ea fiind găsită moartă după cinci zile.
  • Trupul copilului se afla în vecinătatea locului în care și mama lui și-a dat ultima suflare.

Potrivit anchetatorilor italieni, cel mai probabil Viviana și-a ucis fiul în ziua dispariției lor, pe 3 august, apoi și-a luat viața aruncându-se de la înălțime. 

Miercuri dimineață, carabinierii au anunțat că au descoperit și rămășițele copilului de patru ani, o cămașă a copilului fiind indiciul care le-a atras atenția acestora.

Tatăl a refuzat să creadă că e fiul lui

Copilul a fost găsit într-o zonă apropiată de cea în care a fost descoperită mama lui, iar anchetatorii iau în calcul fie ca el să fi fost strangulat, fie să fi fost aruncat de pe stâlp. 

"Paradoxal, faptul că a fost foarte atașată de fiul ei, în contextul tulburărilor psihice severe de care suferea, a făcut-o mai periculoasă", a explicat un criminalist, potrivit ilgiornale.it

"Prin urmare, a decis să-și implice fiul în planul ei de suicid pentru a-l priva de o viață în suferință și boală și în care moartea ar fi singura mântuire" . 

”L-am găsit acolo unde nu-l căuta nimeni”

Viviani Parisi, DJ de profesie în Sicilia, în vârstă de 43 de ani și băiețelul ei, Gioele, au dispărut după ce femeia i-a spus soțului că face un drum până la Messina să-și cumpere pantofi. Bărbatul le-a mărturisit jurnaliștilor că soția lui căzuse în depresie, accentuată de izolarea din timpul stării de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. Dar tot el și prietenii spun că „n-ar fi făcut rău unei muște”. 

Înainte că trupul mamei să fie găsit, tatăl lui Gioele posta acest mesaj sfâșietor pe Facebook.

Danielle Mondelo, soțul Vivianei și tatăl lui Gioele: „Viviani, vino acasă, nu e nicio problemă, a fost doar un mic accident. Nu se va întâmpla nimic, nici cu tine, nici cu copilul, nu te teme. Te așteptăm, toată familia, cu brațele deschise. Te iubesc.”

Viviani a fost văzută ultima oară în dimineața zilei de 3 august. Trecea peste bariera care separă sensurile de circulație pe o autostradă din Sicilia, după o coliziune rutieră ușoară, care, în mod clar, nu s-a soldat cu victime. Un martor susține că era cu un copil, altul spune că era singură.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit după cinci zile într-o pădure din apropierea șoselei, lângă un stâlp de înaltă tensiune, nu departe de orașul Caronia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Băiețel de 4 ani, găsit mort după ce mama lui s-a sinucis într-o pădure, în Italia. Tatăl a sperat la o minune (Video)