Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român din Italia, bătut crunt pe o stradă din Sicilia. Motivul din spatele atacului sălbatic e unul banal: tânărul, în starea critică la spital

Un român a fost atacat brutal şi bătut cu bestialitate pe o stradă din Sicilia dintr-un motiv banal. Agresorii au fost prinşi în scurt timp de poliţie.

de Redactia Observator

la 11.05.2024 , 16:28

Român din Italia, bătut crunt pe o stradă din Sicilia. Motivul din spatele atacului sălbatic e unul banal: tânărul, în starea critică la spital
- Profimedia - imagine ilustrativă

Un român în vârstă de 29 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut pe o stradă din Misilmeri, Sicilia. Potrivit presei italiene, motivul este unul incredibil: şi-a parcat maşina într-un loc care i-a deranjat pe agresori.

Starea românului, gravă. Medicii sunt rezervaţi

După ce tânărul român a parcat maşina, a fost imediat flancat de doi indivizi de 25, respectiv 32 de ani, care i-au reproşat că nu a parcat corect şi le blochează accesul. Disputa verbală s-a transformat rapid în una fizică. Cei doi italieni au început din senin să-i aplice mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. Chiar dacă românul a căzut la pământ, cei doi agresori au continuat să-l lovească.

Articolul continuă după reclamă

Când cei doi au plecat, românul a reuşit să meargă până la secţia de poliţie care era în apropiere. Cu ultimele puteri, acesta le-a povestit carabinierilor ce i s-a întâmplat. Poliţiştii au chemat o ambulanţă pentru victimă şi au plecat în căutarea celor doi agresori.

Italienii au fost găsiţi rapid şi arestaţi pentru vătămare corporală gravă. Românul a fost internat, iar medicii sunt rezervaţi privind starea lui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Român din Italia, bătut crunt pe o stradă din Sicilia. Motivul din spatele atacului sălbatic e unul banal: tânărul, în starea critică la spital