Antena Meniu Search
x

Botoșăneni beți, vedete pe internet după ce au căzut de pe acoperișul unui garaj

Doi botoșăneni au ajuns vedete pe internet după ce au încercat să recreeze o scenă dintr-un videoclip hip hop, în stare de ebrietate. 

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 18:50

Botoșăneni beți
Au vrut să bea bere pe acoperișul unui garaj, însă planul nu a reușit deloc - captură video Youtube

Doi botoșăneni au ajuns vedete pe internet după ce au încercat să recreeze o scenă dintr-un videoclip hip hop, în stare de ebrietate.

Imaginile amuzante au fost surprinse de Alexandru Ionut Groza, un bărbat de 32 de ani, care s-a întors din Marea Britanie pentru a-și vizita familia, în Botoșani. 

Fără să știe că sunt filmați, prietenii acestuia, de 28 de ani, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au încercat o scamatorie numai de ei știută, în timp ce unul se afla cățărat acoperișul unui garaj, iar celălalt în picioare, pe capota unei mașini. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce-i pasează amicului sticla de băutură, tânărul de pe autoturism încearcă să urce și el pe acoperișul clădirii, doar că lucrurile scapă de sub control în doar câteva secunde. 

"Am știut că e o idee proastă de la început"

Bărbatul de pe garaj își pierde echilibrul, moment în care ambii cad la pământ, într-o scenă care aduce aminte de filmele cu Stan și Bran. 

"Doi dintre prietenii mei au decis că ar fi cool să bea bere pe un garaj, exact cum au văzut în videoclipurile clasice hip hop. Știam în ce stare sunt și am avut sentimentul că ceva amuzant se va întâmpla. De asta nici nu m-am alăturat, am știut că e o idee proastă de la început", a declarat Alexandru, un curier care locuiește Bournemouth, Marea Britanie.

Din fericire, cei doi aventurieri au scăpat doar cu o durere de cap, amplificată, probabil, și de căzătură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Botoșăneni beți, vedete pe internet după ce au căzut de pe acoperișul unui garaj