Antena Meniu Search
x

Dacia este cea mai tare maşină în 2013!

Cea mai tare maşină din Europa, în 2013, nu este un BMW, un Mercedes sau un Bentley, ci este marca low-cost a Renault, Dacia românească, informează NewYorkTimes.

Marţi au fost publicate datele referitoare la vânzările mărciulor auto europene, iar Dacia are cifre excelente, fiind în topul celor mai bine vândute mărci auto din Europa. 

Până în luna noiembrie a acestui an, vânzările au fost mai mari cu 21,1 la sută decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Pe locul al doilea sunt Mazda şi Jaguar, ambele cu o creştere de 15,6 la sută. 

Dacia  reuşit să spargă piaţa cu preţuri de 7.700 de euro, cu taxele incluse pentru Loganul sedan, fără alte îmbunătăţiri. Iar cu îmbunătăţiri ajun ge la 10.600, cu tot cu taxe! 

"Pentru cineva obişnuit să conducă un Mercedes sau un BMW, Dacia este groaznică", spune Jens Schattner, un specialist din Frankfurt. "Dar dacă ai nevoie de o maşină doar pentru a ajunge dintr-un loc în altul, e tocmai bună. Primeşti şi trei ani garanţie, e tot ce trebuie", continuă Schattner. 

Potrivit Asociaţiei Producătorilor Europeni de Automobile Dacia a vândut 260.000 de maşini până în luna noiembrie! 

Dacia a ajuns să vândă şi în afara Europei, inclusiv în Brazilia şi India, iar acum Renault plănuieşte să vândă Dacia şi în Indonezia. 

Vezi aici o galerie foto cu evoluţia Daciei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dacia este cea mai tare maşină în 2013!