Antena Meniu Search
x

Ultimele detalii despre starea lui Florin Busuioc, după ce Busu a suferit un infarct pe scenă, la Craiova

Florin Busuioc a suferit marţi seara un infarct, la Craiova, pe scenă, la finalul piesei în care juca. Actorul a fost operat de urgenţă, detalii despre starea lui Busu fiind făcute publice cu puţin timp în urmă.

Florin Busuioc a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Craiova, imediat după infarct
Ultimele detalii despre starea lui Florin Busuioc, după ce Busu a suferit un infarct pe scenă, la Craiova - facebook.com/strainiinnoapte

Florin Busuioc a suferit marţi seara un infarct, la Craiova, pe scenă, la finalul piesei în care juca. Actorul a fost operat de urgenţă, detalii despre starea lui Busu fiind făcute publice cu puţin timp în urmă.

Florin Busuioc, 56 de ani, s-a plâns în jurul orei 21:30, la finalul spectacolului Central Park, în care jucase, la Filarmonica Oltenia din Craiova, că se simte rău şi nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a aşezat pe un scaun.

Loredana Chimoiu, corespondentul Observator la Craiova, a dezvăluit, miercuri de dimineaţă, detalii despre momentele de după ce actorului i s-a făcut rău. Acesta a căzut de pe scaun şi colegii au sunat la 112. Au fost şase apeluri la numărul de urgenţă şi o ambulanţă SMURD a ajuns la Filarmonică.

Din fericire, medicii de pe Ambulanţă au reuşit să îl stabilizeze şi l-au transportat la spital. A fost clar că are nevoie de operaţie şi de montarea unui stent, dar şeful Clinicii de cardiologie intervenţională şi chirurgie cardiovasculară nu răspundea la telefon. 

Pe acelaşi subiect

Managerul Clinicii şi-a asumat operaţia şi doi medici au fost chemaţi de acasă. Intervenţia chirurgicală a durat puţin mai mult de 10 minute şi a fost una încheiată cu succes, iar starea lui Busu e acum stabilă. 

S-a pus problema ca actorul să fie adus la Bucureşti, dar s-a renunţat la această idee din cauza condiţiilor meteo total nefavorabile. Ceaţa deasă împiedica practic orice fel de aparat de zbor să decoleze de la Craiova.

"Este deja în sala de intervenții. Momentan trebuie stabilizat. Este în operație. Nu va putea fi transportat, acum sunt cele mai importante momente, în care trebuie stabilizat. Abia ulterior se va lua o decizie în acest sens. Nu se pune problema trimiterii unor medici de la București la Craiova. Din cauza ceții oricum nu poate zbura nimic acum.", a fost declaraţia dată marţi seară de Raed Arafat, secretar de stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ultimele detalii despre starea lui Florin Busuioc, după ce Busu a suferit un infarct pe scenă, la Craiova