Antena Meniu Search
x

Ionela Petronela, fata de 12 ani dată dispărută în Iași, a fost găsită. Plecase la Cluj după prietenul cunoscut pe Facebook

O fată de 12 ani din Iași, dată dispărută la poliție, a fost găsită de oamenii legii în Cluj. Ionela Petronela Stănescu a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.11.2020, 07:18

Ionela Petronela Stănescu, fata de 12 ani dată dispărută în Iași, a fost găsită
Ionela Petronela, fata de 12 ani dată dispărută în Iași, a fost găsită. Plecase la Cluj după prietenul cunoscut pe Facebook - Politia Romana
  • Ionela a plecat de acasă, din satul Heci, Iași, și nu s-a mai întors.
  • A fost găsită în aceeași zi, în Cluj.
  • Cele mai importante știri alei zilei sunt la Observator 19

Minora de 12 ani din satul Heci, județul Iași, a fost dată dispărută după ce a plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors. 

Polițiștii ieșeni au cerut ajutorul populației pentru a o găsi.

"La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliție Lespezi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, Stănescu Ionela Petronela, de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din satul Heci, comuna Lespezi şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112", a transmis IPJ Iași.

Ionela a fost găsită în Cluj, plecase să se întâlnească cu prietenul cunoscut pe Facebook

Aseară, oamenii legii au anunțat că au găsit-o pe fată, în Cluj.

Fata de 12 ani plecase cu trenul pentru a se întâlni cu prietenul pe care-l cunoscuse pe Facebook.

"Pentru găsirea sa polițiștii Biroului Urmăriri Iasi au beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Biroul Urmăriri Cluj, Poliției Transporturi Iași și Cluj, Poliției Municipiului Pașcani.

De asemenea, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor", a informat IPJ Iași.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ionela Petronela, fata de 12 ani dată dispărută în Iași, a fost găsită. Plecase la Cluj după prietenul cunoscut pe Facebook