Antena Meniu Search
x

Băiat de 12 ani, dispărut de 4 ani, găsit mort în podul unei locuinţe. Mama lui a murit aşteptând să se întoarcă acasă

Cadavrul unui copil de 12 ani, găsit în stare de descompunere într-un pod, la doar câteva luni după moartea mamei sale. Băiatul de 12 ani dispăruse de acasă şi era căutat de poliţie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.04.2024, 19:11

Jaylen Griffin a fost văzut ultima dată pe 4 august 2020, în timp ce se îndrepta către un magazin alimentar din Buffalo, New York, dar nu s-a întors niciodată acasă.

A urmat o căutare disperată, membrii comunității și poliția punând fluturași și trasând în lung şi-n lat oraşul în speranţa găsirii oricărui semn care să-i conducă la băiat, ori ca măcar să găsească răspunsuri în ceea ce priveşte dispariţia sa. Căutările s-au încheiat pe data de 12 aprilie, când poliţia a găsit cadavrul băiatului în podul unei locuinţe, în jurul orei 10 dimineaţa. Ei au anunțat public descoperirea trei zile mai târziu.

Mama sa a murit înainte să fie găsit 

Pentru mama sa, descoperirea a venit prea târziu. Joann Ponzo a fost înmormântată în septembrie, fără să ştie ce s-a întâmplat cu fiul ei. Mama băiatului, în vârstă de 48 de ani, a murit la Spitalul Sisters of Charity după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit. Familia şi prietenii susţin că boala de care suferea aceasta ar fi fost agravată de suferinţa pierderii fiului său. De asemenea, la trei luni după dispariția lui Jaylen, fiul mai mare, Jawaan, în vârstă de 18 ani, a fost împușcat la câțiva pași de casa familiei.

Kareema Morris, fondatorul Bury the Violence, a lucrat îndeaproape cu femeia pentru a-i asigura consiliere, după evenimentele traumatice. Femeia ar fi fost reticentă să vorbească cu reporterii despre cazul fiului ei, deoarece nu avea încredere. Cu o lună înainte de moartea ei, Joann a fost văzută plângând și rugându-se pentru ca fiul ei să fie găsit în timpul uneia dintre ceremoniile de priveghi. A continuat să se agațe de memoria fiului ei şi nu a renunţat o secundă să creadă că acesta se va întoarce, într-o zi, acasă.

„Oriunde ai fi, mă rog să fii în siguranță și să te poți bucura de ziua ta de naştere”, a scris ea într-un mesaj pe Facebook, potrivit Daily Mail.

Băiatul, găsit mort la 4 ani de la dispariţie

Jaylen a fost văzut ultima dată plecând de acasă, după ce i-a spus mamei sale să se duce până la un magazin din apropiere. Cadavrul său a fost găsit însă într-o casă, patru ani de la dispariţie. Un muncitor a dat alarma, după ce a descoperit cadavrul aflat în stare avansată de descompunere, în podul locuinţei. El recunoaşte că nu a simţit niciodată un miros ciudat, care să-l facă să-şi pună semne de întrebare.

Deşi nu a reuşit să aprecieze cât timp a stat trupul neînsufleţit acolo, comisarul Joseph Gramaglia a spus că era într-o stare de descompunere atât de avansată încât cabinetul legist a trebuit să confirme identitatea lui Jaylen folosind înregistrările dentare.

„În primul rând, vreau să exprim cele mai sincere condoleanţe familiei lui Jaylen”, a spus Gramaglia.„Acest departament a efectuat căutări ample și vreau ca familia lui Jaylen să știe că lucrăm cu sârguință pentru a aduce linişte pentru familie”.

Procurorul Mike Kane şi-a exprimat sincere condoleanțe familiei. „E vorba d eun băiat tânăr. Avea 15 ani. Este o tragedie şi este o modalitate groaznică de a încheia această poveste”.

Jaylen ar fi împlinit 16 ani pe 22 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Băiat de 12 ani, dispărut de 4 ani, găsit mort în podul unei locuinţe. Mama lui a murit aşteptând să se întoarcă acasă