Antena Meniu Search
x

Video Larisa, o fată de 13 ani din Bucureşti, e dispărută de două zile. Copila a fost dată în urmărire la nivel național

Este alertă în Capitală, după ce o copilă de 13 ani a fost dată dispărută de familie. Larisa a plecat de acasă în urmă cu două zile şi nu s-a mai întors. 

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 10:24

Vezi și

Duminică, 21 aprilie, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei fete de 13 ani care, sâmbătă dimineaţă, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit. 

"La data de 21 aprilie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei minore care, în cursul zilei de 20 aprilie 2024, in jurul orei 7.00, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit până în prezent. Minora dispărută se numeşte Iancu Larisa, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente: 

  • Înălţime: 1,50 m, greutate 45 kg, constituție astenică, față ovală, ten măsliniu, păr negru, ochi căprui. 
  • La data dispariției purta: bluză de trening neagră, tricou alb și pantofi albi tip sport.         

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112", au transmis oamenii legii.

Larisa Iancu, dată în urmărire la nivel naţional

Fata dispărută a fost văzută, ultima dată, în sectorul 5 al Capitalei, iar la momentul dispariţiei purta o bluză de trening neagră, un tricou alb și pantofi sport albi. Polițiștii încearcă acum să o găsească pe Larisa, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național.Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe autorităţile, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Larisa, o fată de 13 ani din Bucureşti, e dispărută de două zile. Copila a fost dată în urmărire la nivel național