Antena Meniu Search
x

Antonia, o fată de 17 ani din Vâlcea, a dispărut şi e căutată de poliţie. Fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

Poliţiştii din Vâlcea sunt în alertă, după ce o fată de 17 ani, din localitatea Păușești – Măglași, a fost dată dispărută de familie. Adolescenta a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors. 

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 11:07

Antonia, o fată de 17 ani din Vâlcea, a dispărut şi e căutată de poliţie. Fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors - IPJ Vâlcea

Este alertă în judeţul Vâlcea, după ce o fată de 17 ani a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors. 

Adolescentă dată dispărută în Vâlcea

"La data de 17 aprilie a.c., polițiștii orașului Băile Olănești au fost sesizați cu privire la faptul că, minora Popa Ştefania-Antonia, în vârstă de 17 ani, a plecat de la adresa de domiciliu din localitatea Păușești - Măglași și nu a mai revenit până în prezent. 

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, pantaloni tip jeanși de culoare albastră, iar în picioare încălțăminte de culoare albastră", a transmis IPJ Vâlcea.

Semnalmente: 1,55 m înălțime, 45 kg, păr brunet, ochi căprui, ten deschis, fața ovală.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Antonia, o fată de 17 ani din Vâlcea, a dispărut şi e căutată de poliţie. Fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors