Antena Meniu Search
x

Liviu Dragnea, lăsat şi el cu mâna întinsă după ce a votat la referendum. "Cei șapte ani de acasă!" (Video)

Liviu Dragnea a venit, în această dimineaţă, la Liceul Jean Monnet din Capitală pentru a vota la referendum. Preşedintele PSD a venit singur, nefiind însoțit de Irina Tănase. 

Liviu Dragnea, lăsat cu mâna întinsă de doi dintre membri comisiei de votare la referendum
Liviu Dragnea, lăsat cu mâna întinsă de doi dintre membri comisiei de votare la referendum - Observator

Liviu Dragnea a venit, în această dimineaţă, la Liceul Jean Monnet din Capitală pentru a vota la referendum. Preşedintele PSD a venit singur, nefiind însoțit de Irina Tănase. 

Liderul social-democrat a declarat că a votat pentru ceea ce au solicitat milioane de români.

"Am votat pentru ceea ce cred eu că defineşte românii ca naţiune. Este momentul să decidem noi cum vrem să trăm în ţara noastră.

Familia tradiţională înseamnă un bărbat şi o femeie care pot face copii sau pot adopta copii. Acel copil adoptat ar avea şansa dragostei de mamă", a spus Liviu Dragnea.

Pe acelaşi subiect

Preşedintele PSD a precizat că nu respinge niciun fel de minoritate.

"Nu este un vot împotriva unei minorităţi. Împreună trebuie să construim un cadru legal pentru parteneriatul civil. Cât de curând", a precizat liderul social-democrat.

La fel ca şi în cazul lui Traian Băsescu, când un membru al comisiei de vot a refuzat să-l salute, şi Liviu Dragnea a avut parte de acelaşi tratament umilitor. De această dată, doi membri ai comisiei au refuzat să-l salute pe liderul PSD.

Întrebat cum comentează gestul, Dragnea a spus: "Cei șapte ani de acasă".

Liderul PSD a venit singur la vot, nefiind însoțit de Irina Tănase.

„Ea fiind din București trebuie să voteze la secția unde este arondată. A zis că vrea să meargă acolo”, a spus Dragnea, după vot, întrebat fiind de ce lipsește Irina Tănase.

Referendumul pentru familie se desfăşoară sâmbătă și duminică, între orele 7.00 – 21.00. Pentru a fi valabil referendumul, la urne trebuie să se prezinte cel puțin 5.685.202 persoane cu drept de vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Liviu Dragnea, lăsat şi el cu mâna întinsă după ce a votat la referendum. "Cei șapte ani de acasă!" (Video)