Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident grav soldat cu doi răniţi, în Dolj. Şoferul unui microbuz s-a izbit cu putere de o cisternă parcată pe prima bandă

Doi şoferi au ajuns vineri dimineaţa la spital cu răni, în urma unui accident grav care s-a petrecut în comuna Brădeşti din Dolj. Unul dintre şoferi, de 21 de ani, ar fi lovit violent o cisternă condusă de un bărbat de 52 de ani.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 09:02

Accidentul s-a produs pe DN 6, în comuna Brădeşti. ”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din Argetoaia, pe DN 6, în comuna Brădeşti, din direcţia Filiaşi către Craiova, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule cap tractor şi semiremorcă, care era staţionat pe banda 1, la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj”, a transmis IPJ Dolj.

În urma accidentului, cei doi şoferi au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. Întrucât tânărul nu a putut fi testat alcoolscop, i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii consumului de alcool sau substanţe psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultattul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Accident grav soldat cu doi răniţi, în Dolj. Şoferul unui microbuz s-a izbit cu putere de o cisternă parcată pe prima bandă