Antena Meniu Search
x

Cinci migranţi vietnamezi prinşi când voiau să iasă din ţară ascunşi în cutii de carton

Poliţiştii de frontieră din Nădlac, judeţul Arad, au avut parte de o surpriză de proporţii, duminică, când au găsit cinci migranţi vietnamezi ascunşi în cutii de carton.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.10.2019, 16:13

Migranţii doreau să ajungă în vestul Europei
Migranţii din Vietnam erau ascunşi în cutii de carton - Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Nădlac, judeţul Arad, au avut parte de o surpriză de proporţii, duminică, când au găsit cinci migranţi vietnamezi ascunşi în cutii de carton.

Poliţiştii au făcut descoperirea respectivă în momentul în care au luat la verificat o autoutilitară condusă de un român de 36 de ani.

Migranţii vietnamezi sunt acuzaţi de tentativă de trecere ilegală a frontierei

În baza analizei de risc, poliţiştii au verificat autoutilitară şi nu mică le-a fost mirarea când au descoperit cei cinci migranţi ascunşi în cutii de carton.

Pe acelaşi subiect

Era vorba de două femei şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani.

Migranţii din Vietnam intraseră în mod legal în România, dar nu au aveau documentele necesare pentru a-şi continua călătoria aşa cum îşi doreau, spre vestul Europei.

Tot poliţiştii de frontieră din Nădlac au descoperit şi doi migranţi din Bangladesh care, de asemenea, îşi doreau să ajungă în vestul Europei ascunşi în zona utilizată ca pat de şoferul unui automarfar.

Cei doi şoferi implicaţi în aceste cazuri sunt acuzaţi de trafic de migranţi, în timp ce cei şapte migranţi sunt acuzaţi de tentativă de trecere ilegală a frontierei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cinci migranţi vietnamezi prinşi când voiau să iasă din ţară ascunşi în cutii de carton