Antena Meniu Search
x

Un restaurant vegan faimos introduce în meniu carne, ouă şi lactate. Afacerea nu mai avea profit din 2020

Mollie Engelhart, chef la un restaurant vegan faimos din Los Angeles, a anunţat că localul va trece printr-un proces de rebranding şi va urma să servească preparate din carne, cu lactate şi ouă, relatează Business Insider.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 12:56

Afacerea nu mai avea profit din 2020 - Instagram

Chef Mollie Engelhart a declarat că, atunci când a început Sage Vegan Bistro, credea că dieta vegană este cea mai bună. Acum, însă, și-a schimbat opinia. Redenumit Sage Regenerative Kitchen & Brewery, restaurantul se va concentra în schimb pe susținerea practicilor agricole regenerative, a declarat Engelhart într-un videoclip de pe Instagram.

Restaurantul vegan schimbă meniul

"Asta înseamnă că vom trece de la un meniu exclusiv bazat pe plante la o proteină de înaltă calitate provenită doar de la cele mai bune și integre ferme regenerative", a precizat ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Restaurantul, care s-a deschis în Echo Park în 2011, iar apoi a lansat filiale în Culver City și Pasadena, a adunat o mulţime de clienți iubitori de mâncare vegană. Dar Los Angeles Times a raportat că meniul reconfigurat va include ingrediente precum carne de vită, bizon, ouă prăjite și alte produse non-vegane, începând din luna viitoare.

"Pentru unii, asta poate părea șocant sau deranjant, dar dacă te uiți la ultimii șapte ani ai vieții mele și cum am trecut la agricultura regenerativă pentru a oferi cea mai înaltă calitate a hranei clienților mei, am început să învăț atât de multe despre sol și natură", a mai spus Engelhart în postarea de pe Instagram.

În interviul pentru LA Times, aceasta a continuat: "Cred că următorul pas înainte este agricultura regenerativă și pentru ca asta să avanseze trebuie să fie în zeitgeist, trebuie să fie în conversațiile noastre de zi cu zi. Este modul meu de a contribui, de a le oferi oamenilor opțiuni".

Mollie Engelhart a precizat că afacerea nu mai era profitabilă din 2020.

Scopul ​agriculturii regenerative

Agricultura regenerativă își propune să abordeze criza climatică prin restaurarea solurilor degradate și blocarea carbonului, deși opiniile despre impactul său asupra mediului variază. Un studiu academic din 2022, realizat de William H. Schlesinger, fost președinte al Institutului de Studii ale Ecosistemelor Cary, a constatat că practicile asociate cu agricultura regenerativă nu sunt susceptibile să ducă la o "concentraţie mare netă de carbon organic în soluri"

După anunţul lui Mollie Engelhart, reacțiile negative nu a întârziat să apară. PETA, organizația pentru drepturile animalelor, a acuzat restaurantul într-o postare pe Instagram că "servește carne, lactate și ouă spălate de verde și umanitar", și a descris schimbarea ca o trădare față de animale. "Chiar de Ziua Pământului!" a adăugat postarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un restaurant vegan faimos introduce în meniu carne, ouă şi lactate. Afacerea nu mai avea profit din 2020