Antena Meniu Search
x

Video Anchetă uriaşă la Poliţia din Arad. Ministerul din Interne cere explicaţii după ce un milionar austriac a intrat în ţară drogat şi cu numere false

Anchete de amploare la Poliţia din Arad după ce un milionar de origine austiacă a condus nestingherit prin oraş la volanul unui McLaren cu numere false. Mai mult, la control, s-a descoperit că omul de afaceri consumase şi narcotice. În compania sa, pe locul pasagerului din dreapta, se afla un poliţist de la ordine publică. Omul de afaceri a intrat în ţară prin vama Nădlac. Acesta s-a ales cu un dosar penal, iar şefii din Ministerul de Interne cer acum explicaţii.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.03.2024, 08:16

Vezi și

El este afaceristul de origine austriacă Richard Radlinger, care a pus pe jar autorităţile din Arad, după ce a fost prins drogat la volanul unui McLaren cu numere false. Milionarul de 44 de ani, aflat în compania unui poliţist de la ordine publică, plănuia o noapte de distracţie într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Timişoara. "Autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este fals", a declarat Madalin Herbei, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Vehicului sport care a creat vâlvă pe reţele sociale a ajuns acum în custodia autorităţilor

Însă neregulile nu s-au oprit aici. Afaceristul cu businessuri imobiliare în România şi hoteluri în Viena a picat încă un test, pe cel al consumului de substanţe interzise. "Testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezenţă a substanţelor psihoactive persoana fiind condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise", a declarat Madalin Herbei, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Nici pasagerul din dreapta nu a scăpat mai uşor. Aflat în timpul liber, poliţistul de la ordine publică a fost pur şi simplu fermecat de maşina sport cu mulţi cai putere. Acesta nu s-a gândit de două ori înainte să urce la bordul vehiculului. Decizie ce urma să îl coste scump. Şocant este faptul că afaceristul a intrat nestingherit în ţară chiar la volanul bolidului cu numere false, pe la vama Nădlac. După această ispravă, poliţiştii de la frontieră au ajuns şi ei pe lista persoanelor anchetate.  

Vehicului sport care a creat vâlvă pe reţele sociale a ajuns acum în custodia autorităţilor. Maşina de 260.000 de euro care a făcut senzaţie pe străzi este acum ţinută în garaj, în garajul Serviciului Rutier Arad până când proprietarul vine cu o platformă să şi-o ridice. Pe de altă parte poliţiştii aşteaptă un răspuns de la statul austriac în legătură cu numerele de înmatriculare. Pe numele şoferului drogat a fost deschis un dosar penal pentru un şir lung de infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Anchetă uriaşă la Poliţia din Arad. Ministerul din Interne cere explicaţii după ce un milionar austriac a intrat în ţară drogat şi cu numere false