Antena Meniu Search
x

O șoferiță de 46 de ani a răsturnat în sensul giratoriu, la Buzău, cisterna cu White Spirit. Soțul ei era și el în cabină

O șoferiță de 46 de ani a răsturnat în sensul giratoriu, la Buzău, cisterna cu White Spirit. Soțul ei era și el în cabină, coleg de echipaj.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.09.2020, 10:50

Accident
Cisterna a blocat complet circulația - News.ro / Ciprian Sterian, ISU Buzău
  • Cisterna transporta un diluant puternic volatil.
  • Zona a fost izolată complet pe o rază de 2.5 km.

O șoferiță de 46 de ani, din Prahova, conducea autocisterna răsturnată în sensul giratoriu de la Hanul lui Țintă, la intrarea în Buzău, marți, dis de dimineață. 

Se deplasa pe DN1B, pe direcția Ploiești-Buzău, dar femeia a pierdut controlul asupra direcției în intersecția cu sens giratoriu (intersecția DN1B cu DN2E85), răsturnându-se pe lateral.

Evenimentul nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane. În mașină se mai aa și soțul femeii care era șofer de schimb și cei doi au ieșit singuri din cabină.

Autocisterna trebuia să ajungă la Iași, scrie opiniabuzau.ro, și transporta un diluant puternic, White Spirit, substanță extrem de volatilă și inflamabilă.

Pompierii și polițiștii au blocat complet zona pe o rază de 1.5 km, imediat după accident, pentru a evita o tragedie, iar traficul a fost reluat abia după asigurarea măsurilor de protecție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O șoferiță de 46 de ani a răsturnat în sensul giratoriu, la Buzău, cisterna cu White Spirit. Soțul ei era și el în cabină