Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban, reacție după recordul de infectări: "Sunt îngrijorat de ce am văzut"

Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat după recordul de infectări cu noul coronavirus anunțat astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. Premierul a anunțat că va urma o conferință de presă în care va anunța eventuale măsuri care se impun. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.09.2020, 14:16

  • În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19, cel mai mare număr de cazuri de la debutul epidemiei în țara noastră.
  • Până miercuri, 4.825 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Premierul Ludovic Orban spune că este îngrijorat de numărul mare al noilor cazuri de COVID-19 și precizează că vrea o mai mare seriozitate în implementare restricțiilor.

"Facem o analiză. Sunt îngrijorat de ce am văzut astăzi. Facem o analiză foarte serioasă", a declarat Ludovic Orban.

El a precizat că, după videoconferința cu prefecții, la care vor participa vicepremierul Raluca Turcan, miniștrii Sănătății și de Interne, precum și Raed Arafat, va fi organizată o conferință de presă pentru a anunța eventualele măsuri care se impun.

Peste 2.100 de cazuri noi de COVID-19 în doar 24 de ore, în România

De marți până miercuri au fost înregistrate 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), cel mai mare număr de cazuri de la debutul epidemiei în țara noastră.

Până miercuri, 4.825 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De marți până miercuri, au fost înregistrate 33 de decese, 21 la bărbați și 12 la femei. Sunt pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Constanța, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, cinci decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 10 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, șase decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ludovic Orban, reacție după recordul de infectări: "Sunt îngrijorat de ce am văzut"