Antena Meniu Search
x

Un recidivist din Vaslui a jefuit un copilaş de 6 ani

Un tânăr de 23 de ani, din Vaslui, a fost reţinut de poliţişti după ce a jefuit un copil de 6 ani, smulgându-i un lânţişor de aur de la gât, pe care apoi l-a amanetat. Vlad Mihăită Stamatin tocmai se întorsese din penitenciar, după o pedeapsă de 3 ani si 7 luni de închisoare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.08.2019, 08:57

- Profi Media

Un tânăr de 23 de ani, din Vaslui, a fost reţinut de poliţişti după ce a jefuit un copil de 6 ani, smulgându-i un lânţişor de aur de la gât, pe care apoi l-a amanetat.

Vlad Mihăită Stamatin tocmai se întorsese din penitenciar, după o pedeapsă de 3 ani si 7 luni de închisoare.

Un recidivist din Vaslui a jefuit un copil de 6 ani

Vlad Mihăită Stamatin, un tânăr de 23 de ani, din Vaslui, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile si s-a reîntors în Penitenciarul Vaslui, după ce a jefuit pe stradă un copil de 6 ani, căruia i-a smuls lănţişorul de aur de la gât.

"Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad privind pe inculpatul: – Stamatin Vlad Mihăită, pentru săvârsirea infractiunii de tâlhărie calificată. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stamatin Vlad Mihăită, pentru o durată de 30 zile", se arată în minuta instanţei, citată de vremeanouă.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un recidivist din Vaslui a jefuit un copilaş de 6 ani