Antena Meniu Search
x

Recompensă de 2000€ pentru Posh, un câine furat în Corvinești, Bistrița: 'Poate fi ascuns oriunde'

O tânără, medic veterinar, oferă o recompensă de 2000 de euro celui care îl va găsi și înapoia pe Posh, un câine pierdut sau furat în zona localității Corvinești din județul Bistrița-Năsăud.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.04.2019, 10:41

Recompensă de 2000€ pentru Posh, un câine furat în Corvinești, Bistrița
Recompensă de 2000€ pentru Posh, un câine furat în Corvinești, Bistrița - Facebook

O tânără, medic veterinar, oferă o recompensă de 2000 de euro celui care îl va găsi și înapoia pe Posh, un câine pierdut sau furat în zona localității Corvinești din județul Bistrița-Năsăud.

Câinele, un mascul tânăr din rasa thai ridgeback, a dispărut ieri în zona localității Corvinești.

Proprietara lui Posh a postat un anunț pe Facebook prin care oferă o recompensă de 2000 de euro persoanei care îi va găsi câinele sau hoților care îl vor înapoia.

'El este Posh, un mascul tânăr de thai ridgeback dispărut in zona Bistrita Năsăud, zona Corvinesti-Lechința, dar poate fi ascuns oriunde de cei care l-au luat.  Va rog din suflet dați share cât mai mulți, așa poate ajunge informația unde trebuie si Posh se intoarce acasă.

Pe acelaşi subiect

Este un membru al familiei si ne dorim sa rămână așa. Fiind un thai nu e ușor de gestionat de altcineva înafara de familia sa si nu se va obișnui cu un nou stăpân.  Pentru orice informatie 0753073670 sau la Andreea Tetean. Recompensă 2000 euro pentru cine il aduce acasă!', se arată în postarea de pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Recompensă de 2000€ pentru Posh, un câine furat în Corvinești, Bistrița: 'Poate fi ascuns oriunde'